Prodaja nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji

Prodaja nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji: Investicijska prilika koja raste

Dobrodošli u svijet nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji, jednoj od najljepših regija u Hrvatskoj koja nudi izvrsne mogućnosti za ulaganje u nekretnine. Bilo da tražite obiteljsku kuću, vikendicu, stan ili zemljište, ovdje ćete pronaći raznoliku ponudu nekretnina koja će zadovoljiti vaše potrebe i želje.

Nekretnine na prodaju

Krapinsko-zagorska županija

Stubičke toplice – obiteljska kuća s zasebnim apartmanom

230.000,00

U ponudi imamo obiteljsku kuću u Stubičkim Toplicama – prekrasna kuća izgrađena 1980. godine s ukupnom tlocrtnom površinom od 120 m², smještena na prostranoj okućnici od 726 m². Ova kuća prostire se na dvije etaže – prizemlje i prvi kat, uz dodatni zasebni jednosobni apartman odvojen od glavnog objekta. U prizemlju se nalazi prostrano predsoblje […]

  5   3   726 m²

Zašto Krapinsko-zagorska županija?

Krapinsko-zagorska županija oduševljava svojim prirodnim ljepotama, kulturnim znamenitostima i visokom kvalitetom života, čineći je privlačnom destinacijom za kupnju nekretnina kako za cjelogodišnje stanovanje tako i za sezonski odmor daleko od gradske vreve i smoga.

 

Što nudi Krapinsko-zagorska županija?

 • Netaknuta priroda: Šumoviti brežuljci, vinogradi i polja pružaju prekrasne pejzaže idealne za opuštanje i rekreaciju.
 • Bogata kulturna baština: Osim opuštanja i odmora Krapinsko-zagorska županija nudi obilje povijesnih bogatstva poput Dvora Trakošćan i Veliki Tabor, Muzej krapinskih neandertalaca, Dvorac Oršić i druge povijesne znamenitosti.
 • Pristupačne cijene nekretnina: Cijene nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji još uvijek su povoljne u usporedbi s drugim regijama, što predstavlja dobru investicijsku priliku.

Prednosti kupnje nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji

 1. Turistički potencijal: Regija privlači turiste tijekom cijele godine zbog svojih prirodnih ljepota i kulturnih atrakcija, pružajući mogućnost za dodatni prihod od turističkog najma i popratnih turističkih djelatnosti.
 2. Kvaliteta života: Mirno okruženje sa svim potrebnim sadržajima u blizini, uključujući škole, trgovine i medicinske ustanove.
 3. Blizina Zagreba: Krapinsko-zagorska županija udaljena je samo kratkom vožnjom od Zagreba, omogućujući laku povezanost s glavnim gradom.
 4. Raznolika ponuda nekretnina: Ovdje možete pronaći obiteljske kuće, vikendice, stanove, građevinska zemljišta i poslovne prostore koji odgovaraju različitim potrebama i mogućnostima kupnje.

Rast prodaje nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji:

Prodaja nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji doživjela je značajan rast tijekom proteklih nekoliko godina, posebno nakon 2015. godine. Razlozi za ovaj porast uključuju:

 1. Povećani interes za ruralnim područjima: S rastućim interesom za životom izvan velikih gradova, ruralna područja poput Krapinsko-zagorske županije postaju sve privlačnija zbog svoje prirode, mira i kvalitete života.
 2. Turistička potražnja: Turizam je u porastu u ovoj regiji, što je potaknulo investicije u turističke smještajne objekte poput vikendica i apartmana za najam.
 3. Ulaganja u infrastrukturu: Poboljšanje infrastrukture, posebno cesta i javnog prijevoza, omogućilo je lakši pristup regiji, čime je povećana privlačnost za kupce nekretnina.
 4. Razvoj poslovnih centara: Razvoj poslovnih zona i industrijskih parkova privukao je radnu snagu koja traži smještaj u blizini radnih mjesta.
 5. Povoljne cijene nekretnina: U usporedbi s drugim regijama u Hrvatskoj, cijene nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji su povoljnije, što prvlaći investitore i kupce da ulažu u ovu županiju.

S obzirom na ove čimbenike, tržište nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji nastavlja rasti i privlači sve veći interes među domaćim i stranim kupcima.

Prodaja nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji - Possesso nekretnine

Želite li uspješno i brzo prodati svoju nekretninu? Kontaktirajte nas!

Naš tim stručnjaka za nekretnine posvećen je pružanju vrhunske usluge i pomoći će vam pri pronalaženju idealne nekretnine u Krapinsko-zagorskoj županiji. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli ostvariti vaše investicijske ciljeve.

Za sve upite vezane za kupnju i prodaju nekretnina u Krapinsko-zagorskoj županiji kontaktirajte našeg lokalnog konzultanta koji će Vam pomoći u svim segmentima potrage, prodaje i kupnje nekretnine:

Alan Miletić – 098 214 002

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!