Prodaja nekretnina u Zagrebačkoj županiji

Prodaja nekretnina u Zagrebačkoj županiji: Investicijska prilika koja raste

Dobrodošli na stranicu posvećenu prodaji nekretnina u Zagrebačkoj županiji, jednoj od najatraktivnijih regija u Hrvatskoj za investiranje u nekretnine. Zagrebačka županija nudi izvanredne mogućnosti za kupnju obiteljskih kuća, stanova, vikendica, zemljišta i poslovnih prostora.

Nekretnine na prodaju

Zagrebačka županija

Zaprešić – trosoban stan

268.000,00

Prodajemo stan u Zaprešiću, udaljen svega 200-ak m od samog centra u mirnoj i tihoj ulici. Stan se nalazi na 3.katu stambene zgrade od ukupno 3 kata te je smješten u mansardi. Ukupna površina stana iznosi 134 m²( reducirana kvadratura) te se sastoji od: 3 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, 2 kupaone, dodatni radni […]

  4   2

Hruševec Kupljenski – građevinsko zemljište

52.000,00

Na nekoliko minuta udaljenosti od Zaprešića, u ponudi imamo građevinsko zemljište pravilnog oblika ukupne površine 2921 m². Nadomak parcele nalaze se priključci struje, vode, plina i telefona. Sa zemljišta se proteže prekrasan pogled na skijalište Sljeme. Vlasništvo i dokumentacija: 1/1 Za više informacija i rezervaciju termina razgledavanja nekretnine obratite se našem konzultantu Alanu Miletić na tel: […]

  2921 m²

Prodaja nekretnina u Zagrebačkoj županiji – sjajna destinacija za investiranje u nekretnine

Prednosti kupnje nekretnina u Zagrebačkoj županiji:

Povoljna tržišna klima:

U posljednjih nekoliko godina, prodaja nekretnina u Zagrebačkoj županiji bilježi stabilan i postojan rast. Prema statistikama, broj transakcija kupnje nekretnina u ovoj regiji kontinuirano raste za otprilike 5-12% godišnje. Ovaj rast ukazuje na povjerenje investitora u tržište nekretnina Zagrebačke županije te na atraktivnost ove regije za život, rad i odmor.

Rast prodaja nekretnina – Zagrebačka županija

Blizina glavnog grada:

Jedna od ključnih prednosti Zagrebačke županije je blizina glavnog grada Hrvatske – Zagrebu. Zahvaljujući dobroj prometnoj povezanosti, stanovnici Zagrebačke županije imaju pristup svim sadržajima i uslugama koje nudi metropola, dok istovremeno uživaju u miru i prirodnim ljepotama ruralne okoline.

Raznolika ponuda nekretnina u zagrebačkoj županiji

Zagrebačka županija nudi široku lepezu nekretnina prilagođenih različitim potrebama i budgetima:

  • Obiteljske kuće: Prostrane obiteljske kuće s okućnicom, idealne za obiteljski život u mirnom okruženju.
  • Stanovi: Moderne stambene jedinice u blizini gradskih centara i svih važnih sadržaja.
  • Vikendice: Idilične vikendice u prirodi, savršene za vikend bijeg od gradske vreve i „techno stressa“.
  • Građevinska zemljišta: Zemljišta za izgradnju obiteljskih kuća i stambeno poslovnih zgrada.
  • Poslovni prostori: Industrijski objekti, uredi ili trgovine za sve planirane poslovne potrebe.

Kulturna baština i prirodne ljepote:

Zagrebačka županija obiluje kulturnim znamenitostima, kao što su dvorac Veliki Tabor, dvorac Lužnica te brojne crkve i muzeji. Osim toga, regija nudi prekrasne krajolike s vinogradima, šumama i brežuljcima, pružajući brojne mogućnosti za rekreaciju i istraživanje.

Prodaja nekretnina u Zagrebačkoj županiji - Possesso nekretnine

Povoljne cijene i rast vrijednosti:

Cijene nekretnina u Zagrebačkoj županiji i dalje su povoljne u usporedbi s cijenama u Zagrebu, što čini ovu regiju atraktivnom za kupce i investitore. Osim toga, zbog kontinuiranog rasta potražnje, vrijednosti nekretnina u Zagrebačkoj županiji postupno rastu, što je izvrsno za dugoročne investicije.

 

Želite li uspješno i brzo prodati svoju nekretninu?

Za sve upite vezane za kupnju i prodaju nekretnina u Zagrebačkoj županiji kontaktirajte našeg lokalnog konzultanta koji će Vam pomoći u svim segmentima potrage, prodaje i kupnje nekretnine:

Alan Miletić – 098 214 002

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!