50.000,00

Buzet – građevinsko zemljište

Izvanredno građevinsko zemljište na osami!

Predstavljamo vam nevjerojatnu priliku – 1000 m² građevinskog zemljišta smještenog na predivnoj zelenoj osami, a udaljen samo 2 minute vožnje od Buzeta. Ovo je idealno mjesto za one koji žele izgraditi kuću s bazenom ili za investitore koji traže zemljište s ogromnim potencijalom.

Zemljište je smješteno daleko od naselja i gradske vreve, pružajući vam privatnost, mir i opuštajući ambijent okružen netaknutom prirodom. Možete uživati u čarobnom pogledu na okolne brežuljke i prekrasne krajolike koji će vas očarati.

S 2 prilazna puta, pruža se izvanredna prilika za izgradnju kuće iz snova. Zamislite kuću s bazenom, okruženu zelenilom i cvijećem, gdje možete uživati u prekrasnim ljetnim danima ili se opustiti na terasi dok uživate u zalasku sunca bez buke i gradskog prometa….

Osim za stanovanje, ovo zemljište je također idealno za investitore. S takvom povoljnom lokacijom i potpunim mirnim okruženjem, može privući turiste koji žele pobjeći od svakodnevnog stresa i uživati u opuštajućem odmoru. Ovdje prilika za povrat ulaganja je nevjerojatna.

Važno je napomenuti da zemljište već ima pristup vodi i struji, što vam olakšava proces gradnje i smanjuje troškove. Svi temeljni uvjeti su ispunjeni, što vam omogućuje da se fokusirate na početak gradnje i realizaciju projekta kojeg ste zamislili.

 

Osnovni podaci nekretnine

Cijena : 50.000,00
Cijena m² : 50,00 €
Namjena : Prodaja
Vrsta nekretnine : Građevinska zemljišta
Ukupna kvadratura zemljišta : 1000 m²

Opći podaci o nekretnini

ID nekretnine : 176
Stanje : Dostupno
Zemlja : Hrvatska
Regija : Istra
Grad : Buzet
Naselje : Sveti Martin
Naziv nekretnine : 2500

Pronađi na karti

Get Directions

Oznake

Possesso nekretnine
Slažem se da ova stranica prikuplja moje ime i prezime, e-poštu i broj telefona.

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!