Prodaja poslovnih
prostora

Possesso Nekretnine – ključ do Vaše sigurnosti

Prodaja poslovnih prostora s našim timom stručnjaka jedinstveno je iskustvo koje će vam pomoći otkriti puni potencijal vaše nekretnine.

Također, pružit će vam i prilike za istraživanje novih mogućnosti i maksimiziranje vrijednosti vaše imovine.

Rado ćemo vam pomoći u svim aspektima prodajnog procesa, od učinkovitog i uspješnog plasiranja na tržište do pregovaranja o prodajnoj cijeni, uvjetima prodaje i sklapanja Ugovora.

Obratite nam se još danas za detaljne informacije.

Poslovni prostori na prodaju

Prodaja poslovnih prostora – naša ponuda

Pazin – poslovni prostor i skladište

79.000,00

Ekskluzivna prodaja! Samo kod nas! POSLOVNI PROSTOR I SKLADIŠTE U PAZINU ! Predstavljamo vam izvanrednu poslovnu priliku u samom središtu Pazina! Ovaj poslovni prostor, smješten na prometnoj ulici, nudi iznimnu vidljivost svim prolaznicima i vozilima. Osim povoljne lokacije, još jedna prednost ovog prostora je njegova blizina Općinskog Suda, što ga čini prikladnim za djelatnosti koje […]

Pula – poslovni prostor

89.000,00

U prodaji imamo mali, ali izuzetno funkcionalan poslovni prostor / stan od 25 m² u srcu Pule, samo nekoliko koraka udaljen od prekrasne rive. Poslovni prostor se sastoji od dvije prostorije i kupaonice, a opremljen je vrhunskim video nadzorom i alarmom, protuprovalnim vratima te klimom kako bi osigurao maksimalnu sigurnost i udobnost. Iako ovaj poslovni […]

  1   1

Rovinj – ulični poslovni prostor (TRENUTNO NEDOSTUPNO)

145.000,00

Rovinj (tal. Rovigno) je grad na zapadnoj obali Istre. Ovaj je grad najjače turističko središte u Hrvatskoj i već nekoliko godina za redom bilježi rekordnih tri milijuna noćenja tijekom sezone. Krasi ga izrazito razveden arhipelag sa čak 14 otočića i 6 hridi. Najpoznatiji otoci su Sveti Andrija (Crveni otok) i Sveta Katarina nadomak strogradske jezgre. […]

  1

Najčešća pitanja i odgovori – prodaja poslovnih prostora

1. Koji su podaci mjerodavni za pravni promet nekretnina?

Za pravni promet nekretninama mjerodavni su podaci u zemljišnoj knjizi.

2. Koji su načini procjene vrijednosti nekretnina?

Propisani su opći i posebni načini procjena nekretnina.

3. Koje metode se primjenjuju za opće načine procjena nekretnina, a koje za posebne načine?

Za opće načine procjena primjenjuju se tri osnovne metode: poredbena, prihodovna i troškovna.

Metoda se odabire primarno prema vrsti procjenjivane nekretnine i raspoloživim podacima. Posebni načini procjena obuhvaćaju procjenu za: pravo građenja, pravo služnosti, pravo stanovanja (plodouživanja), građenje na tuđem, površine javne namjene i naknadu u izvlaštenju.

4. U kojim se slučajevima primjenjuje poredbena metoda?

Poredbena metoda u prvom je redu primjerena za utvrđivanje tržišne vrijednosti neizgrađenih i izgrađenih zemljišta, a rabi se i za procjenu vrijednosti samostojećih, polu ugrađenih i ugrađenih obiteljskih kuća, obiteljskih kuća u nizu, stanova, garaža kao pomoćnih građevina, garažnih parkirnih mjesta, parkirnih mjesta i poslovnih prostora.

5. Koji podaci se rabe u poredbenoj metodi?

U poredbenoj metodi rabe se podatci samo iz realiziranog prometa nekretnina, a ne iz oglašenih prodaja nekretnina, i to ponajprije stoga što oglašene nekretnine ne moraju nikada biti prodane po istaknutoj cijeni, tako da ta cijena ne predstavlja vjerodostojan podatak o tržišnoj vrijednosti nekretnina.

6. Što značI energetsko svojstvo zgrade?

Svaka zgrada mora biti projektirana, izgrađena i održavana tako da je moguće bez značajnih troškova osigurati individualno mjerenje potrošnje energije, energenata i vode, s mogućnošću daljinskog očitanja za pojedine posebne dijelove zgrade. Projektant je dužan, prije izrade glavnog projekta nove zgrade koja mora ispunjavati minimalne zahtjeve na energetsko svojstvo zgrade, uzeti u obzir tehničku, okolišnu i gospodarsku izvedivost dostupnih visokoučinkovitijih alternativnih sustava opskrbe energijom te isto prikazati u glavnom projektu. Energetsko svojstvo zgrade je izračunana ili izmjerena količina energije potrebna za zadovoljavanje potreba za energijom prilikom karakteristične uporabe zgrade, a koja među ostalim uključuje energiju koja se upotrebljava za grijanje, hlađenje, ventilaciju, pripremu potrošne tople vode i rasvjetu.

7. Na temelju čega se izdaje energetski certifikat?

Energetski certifikat se izdaje na temelju provedenoga energetskog pregleda zgrade.

8. Koliko vrijedi energetski certifikat?

Energetski certifikat vrijedi 10 godina od dana izdavanja.

9. Za koje zgrade se ne izdaje energetski certifikat?

Energetski certifikat se ne izdaje za:

  • zgradu koja se rabi za održavanje vjerskih obreda i aktivnosti
  • privremenu zgradu čiji je rok uporabe dvije godine ili manje, industrijsko postrojenje, radionicu i nestambenu poljoprivrednu zgradu s malim energetskih potrebama
  • stambenu zgradu koja se rabi manje od četiri mjeseca godišnje
  • slobodnostojeću zgradu s ukupno korisnom površinom manjom od 50m2
10. Da li energetski certifikat i izvješće o redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi podliježu neovisnoj kontroli?

Da, energetski certifikat i izvješće o redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi podliježu neovisnoj kontroli. Neovisnu kontrolu provodi ovlaštena pravna osoba po nalogu ministarstva nadležnog za poslove graditeljstva.

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!