Buzet poljoprivredno zemljište - Possesso nekretnine
Buzet poljoprivredno zemljište - Possesso nekretnine

Buzet – poljoprivredno zemljište – Cijena na upit

U ponudi imamo veliko poljoprivredno zemljište smješteno u Buzetu ukupne površine 17.983 m² koji nudi obilje prostora za poljoprivredne aktivnosti i potencijalne investicije. Izdvojit ćemo nekoliko prednosti kupnje ovog poljoprivrednog zemljišta i mogućnosti koje ono nudi:

• Plodnost tla: Buzet je poznat po plodnom tlu koje je idealno za različite vrste poljoprivrednih kultura.
• Mogućnosti uzgoja: S obzirom na veličinu zemljišta, mogućnosti za različite vrste poljoprivrednih aktivnosti su goleme.
• Investicijski potencijal: Poljoprivredna zemljišta često imaju dugoročni investicijski potencijal. Možete razmotriti mogućnost razvoja vinograda ili maslinika, što bi moglo donijeti stabilan izvor prihoda u budućnosti. Također, poljoprivredno zemljište može biti atraktivno za ulagače koji traže mogućnosti razvoja turizma na selu ili za one koji se bave agroturizmom.

• Prirodna ljepota: Buzet se nalazi u prekrasnom prirodnom okruženju Istre, poznatom po svojim zelenim brežuljcima i netaknutoj prirodi. Posjedovanje poljoprivrednog zemljišta u ovom području pruža priliku za uživanje u ljepoti prirode, miru i tišini koju ruralno okruženje nudi.

• Potencijalna podrška: U blizini Buzeta postoje poljoprivredne institucije, stručnjaci i udruge koje pružaju podršku poljoprivrednicima. Možete se povezati s lokalnim organizacijama koje nude savjete, informacije o subvencijama, edukaciju ili druge oblike podrške u poljoprivrednoj industriji.

• Cijena: na upit
• Uredno vlasništvo i dokumentacija

 

Osnovni podaci nekretnine

Namjena : Prodaja
Vrsta nekretnine : Poljoprivredna zemljišta
Ukupna kvadratura zemljišta : 17983 m²

Opći podaci o nekretnini

ID nekretnine : 171
Stanje : Dostupno
Zemlja : Hrvatska
Regija : Istra
Grad : Buzet
Naselje : Buzet
Naziv nekretnine : 2436

Pronađi na karti

Get Directions

Oznake

Possesso nekretnine
Slažem se da ova stranica prikuplja moje ime i prezime, e-poštu i broj telefona.

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!