Okolica Grožnjana - vila s bazenom - Possesso nekretnine
Okolica Grožnjana - vila s bazenom - Possesso nekretnine

Okolica Grožnjana – vila s bazenom – CIJENA NA UPIT

U slikovitom selu na samo 4,5 km od povijesnog grada Grožnjana u predivnoj Istri, Hrvatska, smjestila se Villa s bazenom, jedno od najizuzetnijih imanja koje ovaj kraj nudi. Ova nekretnina predstavlja idealan spoj bogate tradicije i vrhunskog luksuza.

Imanje se prostire na velikoj površini, a sastoji se od četiri zgrade, prostrane okućnice, dva prelijepa bazena (mogućnost grijanja) i staza popločanih starim škrilama. Sve je okruženo kamenim zidom koji osigurava potpunu privatnost. Originalno izgrađena prije više od 200 godina, Villa danas zrači vrhunskom arhitekturom i luksuzom.

Objekti

Unutar četiri zgrade nalazi se deset prostranih spavaćih soba i devet kupatila, stvarajući dovoljno prostora za veće porodice ili grupe prijatelja. Glavna kuća prostire se na četiri etaže, uključujući suterenski dio, prizemlje i dva kata.

Druga kuća sastoji se od prizemlja i prvog kata, dok je treća kuća, poznata kao “dvorana,” opremljena vrhunskom audio-video opremom za video konferencije. Uz sve navedeno Vila još obuhvaća 6 parkirnih mjesta, 3 kuhinje i 2 kantine.

Oprema i namještaj

Tehnički gledano, Villa nudi modernu opremu za klimatizaciju i grijanje, sistem za omekšavanje vode i podno grijanje u svim kupatilima. Svaka soba je pažljivo opremljena visokokvalitetnom opremom, hrastovima podovima i kamenom te ima stropne obloge od hrastovih greda i dasaka. Oprema u kupatilima, kamene tuš kade i prostrani bazeni samo su neki od luksuznih dodataka.

Ovo imanje ima predivno uređenu okućnicu s dječjim igralištem i dvije terase za opuštanje na otvorenom koje otkrivaju otvoreno ognjište s originalnim ložištem. Sve je pažljivo osmišljeno kako bi se pružila potpuna udobnost i luksuzan doživljaj.

Villa se prodaje sa visokokvalitetnim namještajem izrađenim po narudžbi u Italiji, dodajući jedinstvenu estetsku vrijednost.

Lokacija

Osim svojih tehničkih i funkcionalnih karakteristika, Villa je okružena spektakularnim prirodnim pejzažima Istre i nudi prekrasan pogled na okolne brežuljke. Ovo mjesto je idealno za one koji traže mir i tišinu, ali također i blizinu šarmantnih gradića poput Grožnjana.

Ovo jedinstveno zdanje pruža pravu priliku za uživanje u luksuznom životu u srcu Istre.

Osnovni podaci nekretnine

Namjena : Prodaja
Vrsta nekretnine : Vile
Stambena kvadratura : 462 m²
Ukupna kvadratura zemljišta : 4049 m²

Opći podaci o nekretnini

ID nekretnine : 201
Stanje : Dostupno
Zemlja : Hrvatska
Regija : Istra
Grad : Grožnjan
Naselje : Okolica Grožnjana
Naziv nekretnine : 2800

Detalji o nekretnini

Vrsta građevine : starija novogradnja
Kat : Prizemlje + 2. kata
Ukupno katova : 2

Unutarnja struktura

Broj prostorija : 29
Spavaće sobe : 10
Kupatila : 14

Grijanje i hlađenje

Vrsta grijanja : fan-coileri za klimatizaciju i grijanje, pogon na naftu i na toplinsku

Osobine

Namješteno
Parking
Dvorište
Tavan - šupa - spremište
Kamin
Bazen

Pronađi na karti

Get Directions
Possesso nekretnine
Slažem se da ova stranica prikuplja moje ime i prezime, e-poštu i broj telefona.

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!