16.165,00
Hum - poljoprivredno zemljište - Possesso nekretnine
Hum - poljoprivredno zemljište - Possesso nekretnine

Hum – poljoprivredno zemljište

Prodaje se idilično poljoprivredno zemljište smješteno na nekoliko minuta vožnje od Huma, najmanjeg grada na svijetu, što ga čini savršenim bijegom od gradske vreve i stresa. Zemljište nudi direktan pristupni put, olakšavajući svakodnevne aktivnosti ili razvoj potencijalnih poljoprivrednih projekata te prekrasan pogled na Hum.

Sa ukupnom kvadraturom od 6466 m², ovo zemljište nudi obilje prostora za razne poljoprivredne aktivnosti ili kreiranje vlastitog vikend odmorišta u zelenilu sjeverne Istre. Okružen izvorima slatke vode, ovaj dragulj Istre obećava vitalnost i plodnost, pružajući neophodnu podršku za bilo kakve poljoprivredne pothvate ili vikend avanture u prirodi.

Najveći adut ovog zemljišta su prekrasni pogledi koji se pružaju s ove lokacije. Okruženi netaknutom prirodom i zelenilom istarskog krajolika, budući vlasnici mogu uživati u miru i tišini te očaravajućim pejzažima koji ih okružuju.

Ovo zemljište predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže oazu mira i ljepote u ruralnoj Istre. Bez obzira želite li razvijati vlastite poljoprivredne projekte ili jednostavno uživati u mirnom vikend odmoru u prirodi, ovo zemljište pruža neograničene mogućnosti.

Osnovni podaci nekretnine

Cijena : 16.165,00
Cijena m² : 2,5 €
Namjena : Prodaja
Vrsta nekretnine : Poljoprivredna zemljišta
Ukupna kvadratura zemljišta : 6466 m²

Opći podaci o nekretnini

ID nekretnine : 235_4
Stanje : Dostupno
Zemlja : Hrvatska
Regija : Istra
Grad : Hum
Naselje : Okolica Huma
Naziv nekretnine : 3343

Pronađi na karti

Get Directions

Oznake

Possesso nekretnine
Slažem se da ova stranica prikuplja moje ime i prezime, e-poštu i broj telefona.

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!