Samo kod nas
79.000,00

Pazin – poslovni prostor i skladište

Ekskluzivna prodaja! Samo kod nas! POSLOVNI PROSTOR I SKLADIŠTE U PAZINU !

Predstavljamo vam izvanrednu poslovnu priliku u samom središtu Pazina! Ovaj poslovni prostor, smješten na prometnoj ulici, nudi iznimnu vidljivost svim prolaznicima i vozilima. Osim povoljne lokacije, još jedna prednost ovog prostora je njegova blizina Općinskog Suda, što ga čini prikladnim za djelatnosti koje su povezane s pravosudnim sustavom.

Poslovni prostor ima ukupnu kvadraturu od 21 m² i sastoji se od 3 prostorije i sanitarnog čvora. Iako prostor treba uređenje i djelomičnu adaptaciju, pruža vam iznimnu priliku da stvorite radni prostor po svojoj mjeri. Budući da je smješten na cesti, vaša reklama će biti vidljiva svim prolaznicima i vozačima, pružajući vam mogućnost za maksimalnu promociju vašeg poslovanja.

Nedaleko poslovnog prostora nalazi se podrumski prostor koji služi kao skladište. Ovaj prostor ima poseban ulaz i sanitarni čvor, pružajući vam dodatnu funkcionalnost za skladištenje robe ili inventara. Imajući skladište u neposrednoj blizini poslovnog prostora, olakšava vam organizaciju i učinkovitost poslovanja.

Bez obzira jeste li poduzetnik, obrtnik ili pružatelj usluga, ovaj poslovni prostor i skladište pružaju vam fleksibilnost i prilagodljivost za različite poslovne potrebe. Blizina Općinskog Suda otvara mogućnosti za djelatnosti koje su povezane s pravnim sektorom, dok je vidljivost na cesti ključna za privlačenje potencijalnih klijenata.

 

Osnovni podaci nekretnine

Cijena : 79.000,00
Cijena m² : 1863,20 €
Namjena : Prodaja
Vrsta nekretnine : Poslovni prostori
Stambena kvadratura : 42,40 m²

Opći podaci o nekretnini

ID nekretnine : 175
Stanje : Dostupno
Zemlja : Hrvatska
Regija : Istra
Grad : Pazin
Naselje : Pazin
Naziv nekretnine : 2498

Detalji o nekretnini

Kat : Prizemlje
Ukupno katova : 1

Unutarnja struktura

Broj prostorija : 6

Grijanje i hlađenje

Vrsta grijanja : Klima

Osobine

Tavan - šupa - spremište

Pronađi na karti

Get Directions

Oznake

Possesso nekretnine
Slažem se da ova stranica prikuplja moje ime i prezime, e-poštu i broj telefona.

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!