Svetvinčenat – poslovni prostor

Svetvinčenat (tal. San Vincenti) je naselje koje se nalazi u južnom djelu središnje Istre smješteno na cesti koja od Vodnjana vodi ka Pazinu. Udaljen od Slovenije 79km i od Pule 26km ovo pitoreskno naselje je povijesno bogatstvo već stoljećima.

Područje općine je dobro integrirano u prometni sustav Istarske županije (željeznička pruga Lupoglav – Pula, državna cesta D-3 s planiranim čvorom Bale, važna županijska cesta Vodnjan – Pazin, veći broj ostalih županijskih i lokalnih cesta), opremljenost magistralnim vodoopskrbnim, energetskim i telekomunikacijskim sustavima je optimalna za današnji stupanj razvoja.

Znamenitosti gradića su kaštel Morosini Grimani, renesansni trg s ložom, crkve i ocrtane freske. Baš u središtu starogradske jezgre Svetvinčenta gdje se davne 1874.god. nalazio stari mlin u ponudi imamo stambeno poslovnu zgradu od ukupno 1574 m² sa okućnicom (dvorište i parking) ukupne površine 2768 m².

Poslovni prostori se protežu na tri etaže.

U prizemlju se nalazi skladišno prodajni prostor sa sanitarnim čvorom ukupne kvadrature 224 m² sa zasebnim ulazom veličine primjerene za ulazak teretnih vozila. Ovaj je prostor idealan za obavljanje automehaničarske, transportne i skladišne djelatnosti kao i druge srodne djelatnosti.

Na prvom katu se nalaze dva poslovna prostora (podijeljena na lijevu i desnu stranu etaže) ukupne pojedinačne kvadrature 224 m². Desni poslovni prostor je uređen i sastoji se od tri prostorije, dok je lijevi poslovni prostor prazan i bez pregrada.
Na drugom katu se nalaze dva velika prazna poslovna prostora bez pregrada te tavanski prostor gdje se nekada nalazila sušionica duhana.

Gornji su poslovni prostori prikladni za proizvodne djelatnosti, trgovine, skladišta, uredske i ostale srodne djelatnosti.
Ovaj neiskorišteni kapacitet promatran kao cjelina, mogao bi se prenamijeniti u dom za starije i nemoćne, hotel ili poslovnu zgradu sa golemim potencijalom.

Objekt ima struju i vodu, obnovljen krov, veliku površinu ispred i iza objekta te direktan pristup sa javne prometnice.

*Objekt se daje u zakup na duže vrijeme (pojedinačno ili kao cjelina).
*Cijena zakupa iznosi: 8 EUR/m2.

Osnovni podaci nekretnine

Cijena m² : 8,00 €
Namjena : Zakup
Vrsta nekretnine : Poslovni prostori
Stambena kvadratura : 1574 m²
Ukupna kvadratura zemljišta : 2768 m²

Opći podaci o nekretnini

Stanje : Dostupno
Zemlja : Hrvatska
Regija : Istra
Grad : Svetvinčenat
Naselje : Svetvinčenat
Naziv nekretnine : 707

Detalji o nekretnini

Godina izgradnje : 1874
Vrsta građevine : starogradnja
Kat : I., II., III.

Unutarnja struktura

Broj prostorija : 10

Osobine

Polunamješteno
Parking
Dvorište
Tavan - šupa - spremište
Balkon

Pronađi na karti

Get Directions

Oznake

Possesso nekretnine
Slažem se da ova stranica prikuplja moje ime i prezime, e-poštu i broj telefona.

Usporedite

NaslovCijenaStatusTipPovršinskiSvrhaSpavaće sobeKupaonice
error: Sadržaj je zaštićen!